Graglia Fiori di Graglia Cesare & C. s.a.s. Via Argine Sinistro reg. Ponti 18018 Taggia (IM) P.IVA: IT00895450088 grace@gragliafiori.com (+39) 0184/478197

NETHERLANDS

Verse, net van het veld geplukte bloemen!
Graglia Fiori is een dynamisch bedrijf waarvan de naam overeenkomt met kwaliteit en betrouwbaarheid te wijten aan de toewijding en aan de hoge kwaliteitsstandaarden die het bedrijf heeft vastgesteld zowel voor zijn producten als voor zijn werknemers.

Op het ogenblik exporteert Graglia Fiori een volledig assortiment bloemen en sierplanten naar de Noord Europese markt, maar ook naar de Verenigde Staten, Japan en Canada.

Naast de producten die op onze 25,000 m. grote kwekerijen verbouwd worden, exporteren we ook alle producten die in het Sanremo gebied gekweekt worden. We zijn er trots op dat we aan al onze klanten hoogwaardige producten kunnen bieden. Bij Graglia Fiori, worden de klanten als partners beschouwd en daarom staat bij ons de klantenservice voorop en is een tevreden klant ons voornaamste doel.

Graglia Fiori is gevestigd net buiten Sanremo, de belangrijkste bloemenmarkt van Italië. Dagelijks hebben verzendingen plaats per schip, naar alle bestemmingen en worden aan onze waardevolle klanten verse, net van het veld geplukte bloemen, geleverd. Naast de hoogste sortering maatstaven, GARANDEERT Graglia Fiori de versheid van de producten.

We hopen U zo snel mogelijk te kunnen bedienen en dus samen onze bedrijven te laten groeien.

De vriendelijke groeten, Cesare Graglia